Misi Ramadan CSM8.0

Ramadan ini, kita #ShareShareLah


Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Cinta Syria Malaysia akan mengadakan kempen Misi Ramadan CSM 8.0 bermula dari 4 Mac 2021 sehingga 5 Mei 2021. Kami ingin mengajak kalian untuk manfaatkan Ramadan ini untuk membantu saudara Islam kita yang sedang memerlukan.

Tahun ini kita impikan satu misi yang lebih besar. Kita bakal berkolaborasi bersama Hikari Riders, IamFaithMen dan Min Qalby. Ianya dinamakan Ramadan Share Share Lah kerana kami nak galakkan budaya berkongsi kepada semua. Share rezeki, share tenaga, share makanan dan share apa sahaja yang memberi manfaat kepada orang lain sempena bulan yang mulia.


Target sasaran: RM1,200,000.00

Sasaran penerima bantuan: 48,000 Keluarga


Ini yang kita harap dapat bantu pelarian Syria di Syria, Turki dan Jordan. Ramadan nanti, akan ada ribuan pelarian Syria tiada makanan untuk berbuka. Mereka akan merebus air sahaja. Dan mungkin sedikit kurma buat alas perut.Banyak pilihan infaq yang ada. Pilih sahaja yang kalian suka.


Bagi orang-orang yang berbuat baik, ada pahala yang terbaik (syurga) dan tambahannya. Dan muka mereka tidak ditutupi debu hitam dan tidak (pula) kehinaan. Mereka itulah penghuni syurga, mereka kekal di dalamnya.”

– Al-Baqarah: 195

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

PILIHAN SUMBANGAN

Pilihan Kuantiti Nilai (RM)
Infaq RM5
Infaq RM10
Infaq RM50
Roti (RM10)
Sekolah KITA & Kelas Quran, Lubnan (RM20)
Hot Meal Iftar (RM30)
Perubatan Dar Al Salama, Kilis, Turkey (RM50)
Kotak Makanan (RM120)
Wakaf Aarsal Medical Centre (RM100)
Baju Raya/ keluarga (RM200)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PENYUMBANG

BUTIRAN SUMBANGAN